Автомобилът на руския колаборант Максим Зубарев е бил взривен в

...
Автомобилът на руския колаборант Максим Зубарев е бил взривен в
Коментари Харесай

Взривиха в колата му проруския сепаратист Максим Забурев в окупирания Мелитопол

Автомобилът на съветския колаборант Максим Зубарев е бил взривен в понеделник сутринта на бул. „ Богдан Хмелницки “ в окупирания Мелитопол, заяви предвоенният кмет на града Иван Фьодоров. Зубарев е началник на окупационните управляващи в гр. Акимов в Запорожка област.

За покушението заяви и ръководителят на мелитополската окупационна власт Андрей Сигута. Той твърди, че атентатът е осъществен от представители на Украйна.
„ По този метод Киев не стопира опитите за заплашване на мирното население “, написа Сигута в Телеграм. Спасителните служби в Мелитопол оповестиха, че Зубарев е потърпевш при гърмежа, а лекарите дефинират положението му като тежко.

През ноември м. година Зубарев персонално можа да опровергае известията в обществените мрежи, че е погубен. „ Бързам да уверя всички и да оповестя, че с мен всичко е наред. Украинските средства за всеобщо осведомление за следващ път разгласиха подправени вести за моята крах “. Опровержението беше в отговор на изявления, че украински партизани са го ликвидирали.

На 27 март беше осъществено нападение против началника на градското ръководство на окупационната полиция на Мариупол Михаил Москвин, само че самият той се размина с лека травма, откакто взривиха колата му, до момента в който се намираше на метри от нея.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР