Автомобилът на фолкпевеца Крум бе подпален в близост до бул.България

...
Автомобилът на фолкпевеца Крум бе подпален в близост до бул.България
Коментари Харесай

Певецът Крум: Запалиха ми колата до фитнеса


Автомобилът на фолкпевеца Крум бе запален наоколо до бул. " България " в четвъртък. Около 21 ч. артистът получил позвъняване, че колата му гори, в началото го приел на подбив, само че минути по-късно видял огнеборци и служители на реда, потушаващи пламъците.

" Лошите вести бързо се разнасят. Около 21 ч. видях колата си, нямам концепция по кое време е почнал пожарът. Винаги по това време упражнявам. Нямало ме е в интервала 19-21 ч. Не съумях да оставя колата в паркинга при фитнеса, там е лудница. За това сивх в една от дребните улици и си открих местенце. И преди съм го правил. Там е мрачно, няма доста лампи, бизнес постройките и офисите в близост са пусти късно вечер. Тръгнах си и ми звънна телефонът, в действителност беше моята пиарка, която ми описа за палежа. Явно са я издирили, с цел да й оповестят.

Първоначално не повярвах. Скоро ми направиха такава смешка и то тъкмо когато бях на подготовка. Бяха ми споделили, че като изляза от залата, няма да си намеря колата цяла, оказа се мой другар. Беше преди седмица. Сега, когато чух " колата ти гори ", се изсмях. Не повярвах, че има полиция и пожарна. Излязох и усмивката ми изчезна. Още не бях стигнал до мястото, където бях паркирал, само че към този момент виждах горе, на околовръстното пожарната кола, която очевидно не е съумяла да слезе до долу. Отидох до колата си и видях по-скоро сходство на кола. Общо взето единствено задницата приличаше на нещо, беше цялостно с служители на реда и хора, които следиха останките ", описа артистът, представен от " Телеграф " и Блиц. 



Той прибавя, че най-неприятното в тази ситуация е засегнатият автомобил, паркиран пред неговия, който изгорен на половина.

Всъщност става дума за същата кола, която пострада и преди - Пежо 307 Секретен сътрудник. 

" Все отново колата се е запалила отвън придвижване. Малко е необичайно. Попринцип имам догатки кой го е направил, само че към този момент става дума единствено за догатки. Стресиращо е, веселя се, че няма потърпевши. Колата към този момент е покойница, аз знаех, че скоро ще я сменя, само че не чаках да е по този метод ", съобщи изпълнителят. 

" И двете коли са застраховани, не е огромна драма. Питат ме служителите на реда дали някой ме е набрал, а аз се сещам за хиляда индивида и не знам какво да кажа (смее се). Може да е и техническа нередовност, не е невероятно, само че е дребен % евентуално ", сподели още Крум в ефира на Нова тв. 

Запитан дали става дума за персонална основа или пари, той сподели: " Там, накъдето буташ, грам не се сещам. Смятам, че и нищо не дължа финансово - чисто сметки, положителни другари ".
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР