Автомобил с мигранти се е обърнал в Алдомировското блато край

...
Автомобил с мигранти се е обърнал в Алдомировското блато край
Коментари Харесай

Кола с 15 мигранти се обърна след гонка край Сливница, има загинал

Автомобил с мигранти се е обърнал в Алдомировското тресавище край Сливница, заяви bTV. Инцидентът е станал към среднощ. В колата са пътували единствено млади мъже Един човек е умрял, а над 10 други са потърпевши. По първична информация водачът на автомобила е сърбин и е измежду ранените.

16 мигранти са пътували в колата по информация на Министерство на вътрешните работи, представена от Българска телеграфна агенция. Инцидентът е станал покрай село Алдомировци. Автомобилът с непозната регистрация и каран от чужденец бил преследван от полицията. Колата не спряла при полицейски сигнал и почнала гонка. Така транспортното средство се блъснало в бетонна бализа и се обърнало, при което един от пътувалите в него умрял на място. Останалите са откарани в болница. Чужденците декларирали, че са от Афганистан.

„ В 23:59 е получен сигнал за обърната кола в Алдомировското тресавище. На място незабавно са изпратени 6 коли за спешна помощ “, заяви представителят на Спешна помощ в София Катя Сунгарска пред Българска национална телевизия.

По думите ѝ всички мигранти са мъже на възраст сред 25 и 30 години. Мигрантите са общо 15 – един е умрял, а останалите 14 са ранени.

„ Един иранец, един сърбин, останалите – от Афганистан. Един е умрял. Основните контузии на ранените са в региона на главата, гръден панер, както и счупени крака. Четирима са настанени в „ Св. Анна “, шестима – в ИСУЛ, четирима – в „ Пирогов “. Шофьорът на автомобила е измежду потърпевшите и също е настанен в болница “, уточни Сунгарска.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР