Автобусът на Театрално-музикален център-Разград пламна в движение, изгоря, но пътниците

...
Автобусът на Театрално-музикален център-Разград пламна в движение, изгоря, но пътниците
Коментари Харесай

Изгоря автобусът на театъра в Разград

Автобусът на Театрално-музикален център-Разград пламна в придвижване, изгоря, само че пасажерите в него са съумели да слязат и са невредими, заяви за "Дарик " шефът на институцията Тодор Мадолев.

Инцидентът е станал в Ришкия проход, актьорите пътували към Карнобат, където трябвало да играят спектакъла „ Годеж “.Поради техническа нередовност горящ мотора на возилото, водачът спрял и всички пасажери слезли без да пострадат. Освен целият автобус обаче изгоряла и озвучителната техника, като и част от багажа на актьорите.

Театрално-музикалният център в Разград, въпреки да включва три трупи - трагична, сцена „ Назъм Хикмет “ и Разградска филхармония - разполага с два рейса, сподели Мадолев. Изгорелият е бил по-сигурен, другият бил в толкоз неприятно техническо положение, че към този момент не го ремонтирали и употребявали. Пострадалото возило е 20-годишно, преди към 10 години е иззето на митницата и предоставено първо на Капански ансамбъл-Разград, а след това на ТМЦ.

Инцидентът проваля програмата ни за ноември, имаме заложени голям брой гостувания из страната, които при тези условия не знам дали ще осъществяваме, а с това и финансовите ни доходи няма да доближат предстоящите, разяснява Мадолев. Той прикани бизнеса в района да спомага за обезпечаване на превоз за представленията под въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР