Автобусът е бил съвсем нов, оборудван с колани, а шофьорите

...
Автобусът е бил съвсем нов, оборудван с колани, а шофьорите
Коментари Харесай

Автобусът имал колани, ударилата го кола се завъртяла на пътя

Автобусът е бил напълно нов, оборудван с колани, а водачите са били отпочинали. Автомобил се е завъртял на пътя, блъснал е странично рейса, и той изхвърчал в канавката . Това съобщи за Дарик Ивайло Константинов, един от притежателите на компанията „ Юнион Ивкони”, чийто рейс катастрофира на автомагистрала „ Тракия “.
" Автобусите са оборудвани с колани, различен е въпросът какъв брой от пасажерите са изпълнили инструкциите при започване на пътуването, добави той. Друг автомобил се е завъртял на пътя, рейсът се е блъснал и е изхвърчал в канавката ", сподели още Константинов.
„ Може би по-малко и от вас знам. Това, което знам, го знам от нашите екипи, които са на място. Адски противен случай. И не петък 13-ти е отговорен, а още веднъж джигитите на пътя “, сподели Константинов.
„ Автобусът е чисто нов, на 2 месеца от цех. Шофьорите са се сменили в Сливен. Отстъпил е единият и е застъпил този, който е управлявал. Преди това си е умрял. Всичко това е документирано. Така че в тази посока няма никакъв проблем. Автобусите са оборудвани с колани, различен е въпросът какъв брой от пасажерите се преценяват с инструктажите, преди да отпътуват “, сподели още той.
„ Автомобил се е завъртял на пътя, блъснал е странично рейса, той изхвърчал в канавката. Отклонил го е от пътя и се е обърнал . Вероятно и това е повода за жертвите. Има наши два екипа на място. Очевидно там е страшна панорама “, добави Ивайло Константинов.
От „ Юнион Инкони” оповестиха, че шефът и мениджърът вътрешни линии пътуват към мястото на случая, където ще дадат брифинг за медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР