Автобус с пътници се преобърна в Искърското дефиле. На мястото

...
Автобус с пътници се преобърна в Искърското дефиле. На мястото
Коментари Харесай

ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ В ИСКЪРСКОТО ДЕФИЛЕ: Автобус се преобърна, 13 души загинаха

Автобус с пасажери се прекатурна в Искърското дефиле . На мястото незабавно са изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната.

Сигнал за тежкия случай е получен към 17.10 ч. Произшествието е станало в региона сред Лесков дол и Своге , на към 2 км преди града, посока от София, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Има информация за починали при тежкото произшествие, само че броят на жертвите не е конкретизиран. Потвърдена е гибелта на 13 души, научи Дарик. Хората били тръгнали на екскурзия от Божурище към манастира „ Седемте престола ”.

Според разкази на очевидци рейсът е паднал в река Искрецка . Според полицията бусът е излязъл отвън пътното платно , преобърнал се е и е паднал на площадка под равнището на пътя. По първична информация транспортното средство е помело четири автомобила по пътя си. Автобусът е бил обзет от пламъци.

От разнообразни обитаеми места към мястото на случая са изпратени 21 коли за спешна помощ. Операцията по спасяването на пасажери продължава .-->

Ранените се транспортират към Военномедицинска академия (ВМА), Пирогов и болница " Св. Анна " в София.

Участъкът на случая краткотрайно е затворен за придвижване . Трафикът се стопира от патрули на Пътна полиция откъм Нови Искър и Ребърково.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР