Автобус, предназначен за шлепа Bibby Stockholm, беше блокиран от протестиращи

...
Автобус, предназначен за шлепа Bibby Stockholm, беше блокиран от протестиращи
Коментари Харесай

`Bibby Stockholm bus`, блокиран от протестиращи на улица Peckham, тъй като гумите бяха срязани и велосипедът беше хвърлен под превозното средство

Автобус, предопределен за шлепа Bibby Stockholm, беше блокиран от протестиращи тази заран, защото гумите бяха срязани и велосипед беше хвърлен изпод транспортното средство.

Изображения от Peckham в Южен Лондон демонстрират навалица от хора, стоящи към рейса, откакто е бил възпрепятстван да тръгне към шлепа в Дорсет. Един служител на реда може да бъде забелязан да ревизира колелата, откакто съгласно известията са били нарязани от стачкуващ.

Съобщава се, че група протестиращи са обкръжили рейса малко откакто той се появи в хотел Best Western в 8 часа сутринта. На осем мигранти е казано, че ще бъдат взети от хотела и отведени до шлепа в Портланд, Дорсет, който се употребява за обработка на търсещи леговище.

Но в този момент се чака те да останат в хотела в Пекам за момента, дружно с екип от личен състав. Министерството на вътрешните работи беше потърсено за коментар.

Няколко изявления в X (бивш Twitter) допускаха, че демонстрациите са били проведени от локални активистк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР