Автобус на градския транспорт блъсна ученик на пешеходна пътека. Сигналът

...
Автобус на градския транспорт блъсна ученик на пешеходна пътека. Сигналът
Коментари Харесай

Ще бъде ли санкциониран шофьорът на рейс, блъснал ученик в Пловдив

Автобус на градския превоз блъсна възпитаник на пешеходна пътека. Сигналът е подаден от майката на детето. 15-годишният Димо Димов изясни, че е пресичал и е видял рейса, който се е движел с ниска скорост.

„ Той ме блъсна, без даже да натисне спирачките. Аз се огледах и го видях, беше на 15 м от мен. Тръгвам да прекосявам и тъй като бях с качулка, ми се губи много от видимостта. Видях го по какъв начин се задава и сега, в който се обръщам, той ме бута на земята, даже не беше набил спирачки “, споделя ученикът.

Майка му изясни, че откакто е отишла до незабавното, е намерила и лидера на въпросния рейс.

„ Аз го попитах какво е станало, а неговата първа имитация беше: Госпожо, радвайте се, че не ви утрепах детето. Автобусите в Пловдив карат несъответстващо. През ден има блъснати на пешеходни пътеки в града “, сподели майката пред БТВ.

От МВР-Пловдив споделиха, че незабавно е изпратен патрул на „ Пътна полиция “ на мястото на случая, потърпевшият 15-годишен е бил прегледан от медицински екип на Спешна помощ, който открил, че няма съществени пострадвания. Водач на рейса е мъж над възраст с 67 години и тестванията за опиати и алкохол са негативни.

На водача ще бъде издадено наказателно разпореждане, което той ще може да апелира и също ще му бъде наложена парична санкция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР