Австрия изпраща 19 полицаи в Унгария за защита на външната

...
Австрия изпраща 19 полицаи в Унгария за защита на външната
Коментари Харесай

Австрия изпраща полицаи в Унгария за защита на границата на ЕС от бежанци

Австрия изпраща 19 служители на реда в Унгария за отбрана на външната граница на Европейския съюз от нов поток незаконни мигранти. Това сподели през днешния ден австрийският вътрешен министър Карл Нехамер, съобщи ТАСС.

19 австрийски служители на реда ще обезпечават защитата на унгарско-сръбската и унгарско-румънската граница, съобщи министърът. По думите му Австрия високо цени дългогодишния принос на Унгария за гарантиране на сигурността на външната граница на Европа от мигранти.

Виена и Будапеща също така са се споразумели да работят взаимно за гарантиране на сигурността по западнобалканския миграционен маршрут. Нехамер прикани също сътрудниците от Европейски Съюз да окажат помощ на Гърция за защита на границата й от незаконни мигранти, предава Българска телеграфна агенция. 

На 28 февруари Ройтерс заяви, цитирайки турски чиновник, че Анкара е взела решение да не стопира сирийските бежанци, които се стремят да стигнат до Европа по море или по суша. На чиновниците на турската полиция, брегова защита и гранични пунктове са били дадени нареждания да не подхващат никакви дейности, в случай че се образува поток от сирийски бежанци. Според организацията това решение е взето след гибелта в нощта против 28 февруари на повече от 30 турски военнослужещи в сирийската провинция Идлиб.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продълж
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР