Австралийският отдел на детския фонд на ООН (УНИЦЕФ) стартира уебсайта

...
Австралийският отдел на детския фонд на ООН (УНИЦЕФ) стартира уебсайта
Коментари Харесай

УНИЦЕФ представи Страница на надеждата за добив на криптовалута в полза на децата без социална защита

Австралийският отдел на детския фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ) започва уеб страницата „Страница на надеждата„, в която благодарение на скрипт се прави рандеман на криптовалутата Monero.
Използва се изчислителната мощ на компютрите на посетителите. Получените по този метод средства се обръщат във фиатна валута и се превеждат във фонда във тип на дарения.

Според информацията в уеб страницата, събраните по този метод парични средства ще бъдат употребявани за закупуването на питейна вода, храна и лекарства за обществено уязвимите деца.

Добивът на криптовалутата се реализира благодарение на вградена версия на скрипта Coinhive. Специално се акцентира, че посетителите могат независимо да дефинират, какъв брой изчислителна мощ да бъде предоставена за рандеман на цифрова валута.

„Добивът е безусловно безопасен за вашия компютър. Ако потреблението на електрическа сила стартира да ви безпокои, намалете предоставяните за майнинг компютърни ресурси“ – се споделя в известието на УНИЦЕФ.

Към сегашния миг в „Страницата на надеждата“, своите компютърни запаси са дали 2008 души.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР