Австралийският министър-председател Малкълм Търнбул съобщи, че той и президентът на

...
Австралийският министър-председател Малкълм Търнбул съобщи, че той и президентът на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и премиерът на Австралия проведоха телефонен разговор, ето какво си казаха

Австралийският министър-председател Малкълм Търнбул заяви, че той и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп са уеднаквили апела си към нови наказания против Северна Корея, написа The Hill, представен от " Фокус ". Търнбул съобщи по време на конференция след диалога, че той и Тръмп а имали „ доста топъл и доста градивен “ диалог по отношение на „ Северна Корея “, „ Ислямска страна “ във Филипините и за Урагана „ Харви “.

„ Имаме едно мнение в осъждането на това неразумно деяние. Ние обсъдихме неотложността на цялостното използване на сегашния режим на наказания и значимостта на спомагателните наказания, които, несъмнено, биват премисляни сега и ще бъдат наложени в бъдеще “, добави той. Министър-председателят също по този начин предизвести, че спорът сред Съединени американски щати и Северна Корея може да бъде пагубен и уточни, че икономическите наказания са най-хубавия метод за възпиране на Пхенян.

„ Всички желаеме да разгадаем тази рискова обстановка, да вразумим този необмислен, рисков и провокативен режим без спор. Всички разбираме, че спорът би бил пагубен “, добави Търнбул
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР