Австралийската астроложка Бернадет Брейди направи прогноза за бъдещето на британската

...
Австралийската астроложка Бернадет Брейди направи прогноза за бъдещето на британската
Коментари Харесай

Проклятието на короната: Астролог разкри защо принц Уилям ще бъде последният крал на Великобритания

Австралийската астроложка Бернадет Брейди направи прогноза за бъдещето на английската монархия. На базата на данни от рожденните дати тя заключи, че до 2037 година Обединеното кралство ще рухне.

Брейди предсказа бъдещето на Англия още през 1992 година в своя паметен труд „ Прогностична астрология “, том 1, въз основата на калкулации на наталните карти на принц Уилям, крал Чарлз III и самата Англия.



Според Бернадет, принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън са родени по време на затъмнение. А когато някой от владетелите се роди по време на затъмнение, ориста му е кармично предопределена!

Тази поредност от затъмнения, която се случва при раждането на принц Уилям, стартира още през 792 година, когато се зараждат традициите на монархията. Първият приет крал на Англия, който е имал право да претендира за купата, е англосаксонският крал Егберт. Той идва на власт през 802 година



Изненадващо, тази поредност от затъмнения ще завърши през юли 2036 година, когато принц Уилям ще бъде на 54 години. Това значи, че той ще означи края на английската монархия, стартирана от крал Егберт още през IX вeк. В някои връзки това може да се назова проклятието на английската корона – всичко към този момент е предопределено.

Астроложката е уверена, че принц Уилям – бъдещият крал на Англия, е част от тази серия карминчи владетели, което допуска, че точно той може да е последният английски монарх.

Въпреки че Брейди предвижда рухването на британската корона да се случи през 2036 година, съгласно нея началото на края ще бъде сложено още по време на ръководството на Чарлз III. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР