Австралийска жена беше критикувана за избора си на шаферска рокля,

...
Австралийска жена беше критикувана за избора си на шаферска рокля,
Коментари Харесай

Жена беше критикувана за „неподходяща“ шаферска рокля от две части за сватбата на сестра си

Австралийска жена беше подложена на критика за избора си на шаферска рокля, която някои считат за „ несъответствуваща “ за женитба.

Джорджия, която е на двайсет години, се обърна към TikTok, с цел да попита хората каква рокля би трябвало да носи като шаферка на сватбата на сестра си.

„ В безспорна суматоха съм какво да облека на сватбата на сестра ми утре; Аз съм шаферка, тематиката е розова и би трябвало сами да изберем роклите си “, изясни тя.

Австралийската шаферка сподели, че е лимитирала избора до два разновидността: единият е красива розова рокля от две елементи с отрезка, разкриваща долната й част, а вторият вид е превъзходна розова рокля с пайети

Тя означи, че е малко „ обезпокоена “ от това да изкара корема си като шаферка и помоли хората да й оказват помощ да реши какво да облече.

Коментарите бяха разделени; до момента в който доста дами разясниха и я насърчиха да носи опцията за промяна, тъй като изглеждаше „ в действителност хубаво “ и хората бяха „ захласнати “ от прилягането – други хора твърдяха, че е изцяло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР