Австралийска фирма за управление на проекти е завела дело срещу

...
Австралийска фирма за управление на проекти е завела дело срещу
Коментари Харесай

Австралийска фирма съди Twitter за неплатени сметки

Австралийска компания за ръководство на планове е завела дело против Twitter в американски съд, като желае кумулативни заплащания от към 1 милион австралийски $ (665 000 долара) за хипотетично неплащане на сметки за осъществена работа в четири страни, демонстрират правосъдни документи.

Съдебният иск на австралийската компания е последният за неплащане на сметки и наем против Twitter (TWTR), откогато Илон Мъск купи платформата за обществени медии за 44 милиарда $ предходната година.
-->
Facilitate сподели, че от 2022 година до началото на 2023 година е конфигурирал датчици в офисите на Twitter в Лондон и Дъблин, приключил е оборудването на офис в Сингапур и е разчистил офис в Сидни.

За тези работи Twitter дължи на компанията надлежно към 203 000 паунда (257 000 долара), 546 600 сингапурски $ (404 000 долара) и 61 300 австралийски $ (40 700 долара), сподели Facilitate.

Facilitate съобщи, че търси обезщетение за вреди в размер, който ще бъде избран в процеса, правосъдни разходи и рента на оптималната законова ставка.

През май някогашна компания за връзки с обществеността заведе дело в съд в Ню Йорк, че Twitter не е платил сметките си, до момента в който при започване на тази година основаната в Съединени американски щати консултантска компания Innisfree M&A я съди, търсейки към 1,9 милиона $ за неплатени сметки откакто съветва Twitter по отношение на придобиването му от Мъск.

Британският Crown Estate, самостоятелен търговски бизнес, който ръководи портфолиото от парцели, принадлежащи на монархията, през януари стартира правосъдно произвеждане за хипотетичен неплатен наем на централата на Twitter в Лондон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР