Австралия вече намери мястото си в 1/2-финалите на Купа Дейвис,

...
Австралия вече намери мястото си в 1/2-финалите на Купа Дейвис,
Коментари Харесай

Купа Дейвис: Джокович и Синер един срещу друг за трети път в последните 10 дни

Австралия към този момент откри мястото си в 1/2-финалите на Купа " Дейвис ", а през днешния ден ще стане ясно против кого ще се изправят " кенгурата " всред Италия и Сърбия. Това значи, че за трети път през последните 10 дни ще се насладим на мач противопоставящ Новак Джокович на Яник Синер, които си размениха по една победа на ATP финалите в Торино.

Разбира се, то тази на сърбина беше надалеч по-ценна, тъй като пристигна в конфликта за купата и по този метод международният номер едно нанесе едвам второ проваляне в последните 19 мача на италианеца, като усили преднината си до 4:1 в директните си срещи с него.

Въпреки дребното им време за отмора, то двете тенис звезди отлетяха незабавно за Малага и имаха главен принос за успехите на страните си в 1/4-финалите. Джокович надделя Камерън Нори в два сета и узакони триумфа на Сърбия над Англия, до момента в който Синер беше в главната на обрата за Италия против Нидерландия, печелейки по един мач на сингъл и двойки.

Сблъсъкът сред Италия и Сърбия ще започва през днешния ден след 13:00 часа, а първи на корта ще излязат вторите ракети на страните. Все още имената им не са оповестени, само че евентуално сърбите ще разчитат на Миомир Кецманович, който реализира страхотна победа над Джак Дрейпър преди два дни, а италианците може и да сменят Матео Арналди с Лоренцо Сонего, защото Арналди бе надигран от Ботик ван де Зандсхулп.

Със сигурност обаче Новак Джокович и Яник Синер ще излязат на корта в борбата на първите ракети, която евентуално ще стартира след 15:00 часа българско време, а в случай че резултатът е еднакъв след първите два мача, то ще се стигне до решителна среща на двойки.

Програмата за 1/2-финала в Купа " Дейвис " сред Сърбия и Италия:

1. мач сред вторите ракети на страните (не преди 13:00 часа)

2. Яник Синер - Новак Джокович

3. съдбоносен мач на двойки, в случай че резултатът е 1:1 победи (след нужната почивка)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР