Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че британският принц Чарлз и съпругата

...
Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че британският принц Чарлз и съпругата
Коментари Харесай

Аз съм извънбрачният син на Чарлз и Камила, твърди...

Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че английският принц Чарлз и брачната половинка му, херцогинята на Корнуол Камила, са неговите същински родители, както и че принцеса Даяна преди време е знаела за съществуването му.

52-годишният мъж споделя, че е плод на аферата сред престолонаследника и неговата изгора. Саймън Доранте-Дей счита, че е бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а Чарлз - на 17.

Австралиецът за първи път излезе с това изказване през 2016 година Сега, в изявление за списание „ New Idеa ”, той съобщи, че разполага с нови доказателства за произхода си, включително със своя снимка като младеж.

Саймън Доранте-Дей, татко на девет деца, е роден на 5 април 1966 година покрай Портсмут, пишат от Българска телеграфна агенция. Осиновен е на 18-месечна възраст от Карън и Дейвид Дей.

„ Бях доста непосредствен с баба ми. Тя нееднократно ми е казвала, че съм дете на Чарлз и Камила. Не единствено го намекваше, а го заявяваше напряко ”, споделя Саймън Доранте-Дей за списанието.

Австралиецът, който живее в Куинсланд, има вяра, че самоличността му е щяла да бъде разкрита преди 22 години, в случай че не е била трагичната гибел на принцеса Даяна. Лейди Ди почина в автомобилна злополука на 31 август 1997 година

„ По това време битуваха всевъзможни клюки към кралското семейство и моето съществуването беше един от тях. Мисля, че Даяна беше стигнала до оня миг, когато търси отговори за живота си, за проявената към нея неправда, и беше подготвена да ги разкрие обществено ”, споделя Саймън Доранте-Дей.

Относно своя споделена във Facebook фотография като младеж австралиецът споделя: „ Някои разясняват, че костната конструкция на лицето ми е същата като на Нейно Величество. Не липсва и прическа в жанр Камила ”.

Един от мненията гласи: „ Уилям наподобява малко на теб на тази възраст ”.

Съпругата на Саймън Доранте-Дей, Елвиана, също има вяра във връзката му с кралското семейство.

От „ Дейли експрес ” означават, че са получили отвод на молбата за коментар, отправена към формалната резиденция на принц Чарлз, Кларънс хаус.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР