Авицена, който е бил един от най-известните лечители в древността,

...
Авицена, който е бил един от най-известните лечители в древността,
Коментари Харесай

Вижте какво причиняват на здравето ви лошите мисли!

Авицена, който е бил един от най-известните лечители в древността, споделя, че " Докторът има три средства в битката против заболяването - дума, растение и нож ", като той неслучайно поставя думата преди всичко. 

По същия път на логичност, младата психоложка Емили Кий, без да пита, само че и със единодушието на основния доктор в една от парижките лечебни заведения карала пациентите три пъти в деня по 10 пъти да повтарят на глас или въображаемо: " Всеки ден се усещам по-добре и по-добре! ", като не просто го повтарят механично, само че го мислят и усещат.
 Лесен трик, с които бързо да изгоним отрицателните мисли Лесен трик, с които бързо да изгоним отрицателните мисли
Понякога всеки един от нас го обземат тревожни мисли. Те са като червейче, което човърка в мозъка ни и не ни оставя намира... Това, кое...

Какъв бил резултатът? Освен, че тези пациенти станали тематика на диалог за цяла Франция, те се възстановили и то съществено заболели пациенти в границите на един месец. Дори при някои отпаднала потребността от хирургична интервенция. 

Така се удостоверило изказванието за положителните мисли и какъв брой в действителност са потребни те за цялостното ни здраве. И въпреки и никой да не се съмнява за връзката сред двете неща, постоянно сме гледали на тях със песимизъм.

Но в действителност е и психически закон, който твърди, че: словестното изражение на обич, състрадание и удивление укрепва виталната сила, към който е адресирано. А неприятните думи? Те понижават силата доста.

Съветите за попречване на всичко това, евентуално на доста от вас ще прозвучат доста елементарни и даже наивни. 

 3 минути са задоволителни да се отървем от негативните мисли 3 минути са задоволителни да се отървем от негативните мисли
Ако внезапно, в изцяло неуместно време и място, отрицателните мисли ви обземат, има метод бързо да се отървете от тях. Има няколко про...

Мислете положително, с цел да получите положително и не се тормозете за дребни неща. 

Можете да приемете даже две елементарни правила, които да ви оказват помощ в позитивното мислене за вашето здраве:

1. Не се тревожете за дреболии.

2. Всичко е дреболия!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР