Авиомузеят в Бургас през тази година е бил посетен от

...
Авиомузеят в Бургас през тази година е бил посетен от
Коментари Харесай

Авиомузеят в Бургас е с нов зимен график

Авиомузеят в Бургас през тази година е бил посетен от 32 000 души, оповестиха от пресслужбата на локалната община. От там осведомят, че до края на декември авиомузеят ще работи, само че с изменен зимен график - от сряда до неделя от 9:00 до 17:00 часа. През коледните и новогодишните празници авиомузеят ще работи единствено с предварителна поръчка.

Тази година най-новата атракция на авиомузея е обновеният аероплан Ту-154. В него интерактивна презентация демонстрира историята на българската гражданска авиация. Освен него, посетителите може да прегледат и останалите попълнения в парка на музея - Ан-2, Ан-12, пилотската кабина на Ан-24, МиГ-17, МиГ-21. Освен близкия контакт с машините, всеки искащ може да тества уменията си на водач благодарение на очила за виртуална действителност.

В началото на идната година управлението на авиомузея ще открие училищен членски клуб. Дейността му ще продължи през цялата образователна година, като един път месечно възпитаници ще бъдат посетители в авиомузея. Целта е децата да бъдат осведомени с любопитни и обстоятелства и забавни моменти от авиацията. Ще бъдат провеждани срещи с експерти в региона на авиацията, ще има и лекции от авиоексперти.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР