Авария на Топлофикация изпрати 44-годишна русенка в болница. Жената е

...
Авария на Топлофикация изпрати 44-годишна русенка в болница. Жената е
Коментари Харесай

Жена е с втора степен изгаряния заради авария на ТЕЦ-Русе

Авария на " Топлофикация " изпрати 44-годишна русенка в болница. Жената е пропаднала в необезопасена дупка с вряла вода и е с втора степен изгаряния. От сдружението обявиха, че ще отстранят повредата през идната седмица.

Русе

От дни в квартал " Здравец-изток " се стича вряла вода поради спукан водопровод. Мястото не е било обезопасено. А тъмнината и парата в допълнение попречили на Нергиз Юсеинова да види дупката и по тази причина пропаднала в нея. Спасена е с помощта на бързата реакция на мъжа й и неговия другар.
Нергиз Юсеинова: В последния миг приятелят на мъжа ми ме хваща и ме издърпва нагоре. И до момента в който съблека облеклата, и те започнаха да хвърлят сняг от горната страна ми.
Нергиз Юсеинова е претърпяла няколко интервенции. Лечението и възобновяване й могат да продължат няколко месеца.
Д-р Наско Тютюнджиев, поделение " Пластично-възстановителна и естетична хирургия " в УМБАЛ " Медика - Русе ": Има изгаряне на десния низък крак, съвсем напълно и отчасти в лумбална област. Изгарянето е от порядък на 17-18% от втора степен.
От " Топлофикация - Русе " признаха за случая.
Инж. Севдалин Желев, изп. шеф на " Топлофикация - Русе ": Авария е станала и е подмила пръстта. Жената стъпва и пропада.
След злополуката хората от квартала сами обезопасили мястото, откъдето извира врялата вода.
Пламена Стефанова: Нищо нямаше нощес. Гумите са моите. Тук от градинката ми. Клони и такава лента бях поставила от моя градеж на терасата, до момента в който пристигна някой да обезопаси.
Въпреки че мястото е обезопасено с ленти, горещата вода продължава да извира и стига до близката детска площадка. Семейството на потърпевшата съобщи, че ще потърси обезщетение от " Топлофикация ".
 Жена пострада след повреда на Жена пострада след повреда на "Топлофикация - Русе "
Тя е настанена в болница с втора степен изгаряния на краката, няма заплаха за живота й. Жената пропадна нощес в кален сектор, където е имало щета...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР