Авариите на пътя нерядко застигат водачите на най-неприятни места, а

...
Авариите на пътя нерядко застигат водачите на най-неприятни места, а
Коментари Харесай

Има светлина в тунела! Случка за селските бекове, една авария и човещината

Авариите на пътя нерядко застигат водачите на най-неприятни места, а това води до доста нерви и грижи. Често колегиалност липсва, а други изнервени водачи бързо-бързо показват недоволството си от своя " другар " без шанс, който е застигнат от щета, параризирала возилото му, само че и обществения трафик.

Подобна преживелица споделя дама, която обаче демонстрира, че и светлина в тунела има, а разбирането и помощта от непознати не са нещо непознато по родните географски ширини.

Колата на Ваня Димитрова загаснала навръх оживено кръстовище в Горна Оряховица. Жената бързо обезопасила с триъгълник региона, само че по главата ѝ се " посипали " нервните забележки на останалите водачи.

" Започна едно освиркване от селските бекове, тъй като, видиш ли, аз от кеф съм на средата на пътя на спешни ", написа тя. Нерви не липсвали, само че се появила и искрица доброта. Младо момче попитало дамата дали се нуждае от помощ в напрегнатия момент.

След това поддръжка оказали и преминаващи служители на реда. " Благодаря и на Вас! Има светлина в тунела. Вие сте по-доброто бъдеще на полицията! Такова отношение от служители на реда за първи път получавам за 30 години на пътя ", добавя Ваня.

Нервите за дамата завършили с идването на извиканата пътна помощ, а тя насочва и значим апел към останалите водачи.

" Живи и здрави да са всички, никой не е застрахован от проблеми на пътя! Бъдете повече хора! ", написа Ваня Димитрова.

Вижте цялата ѝ обява, споделена във Фейсбук:

За положителното би трябвало да се приказва! Днес колата ми се повреди на светофарите на пазара в Горна Оряховица. Обезопасих с триъгълник. Звъннах за пътна помощ и зачаках. Започна едно освиркване от селските бекове, тъй като, видиш ли, аз от кеф съм на средата на пътя на спешни... От целия трафик единствено едно младо момче с БМВ спря и попита може ли да ми помогне с нещо.

Благодаря, пич, уповавам се да прочетеш! Спря и патрул, отново две доста млади момчета и попитаха имам ли потребност от помощ!

Благодаря и на Вас! Има светлина в тунела. Вие сте по-доброто бъдеще на полицията! Такова отношение от служители на реда за първи път получавам за 30 г на пътя. Не Ви знам имената момчета, само че сърдечно благодаря!

А Краската Караенев, синко, златен си.... Дойде за една цигара време, натовари ме за 5 мин., овика качествено ония с клаксоните и ме прибра! Благодаря! Живи и здрави да са всички, никой не е застрахован от проблеми на пътя! Бъдете повече хора!

П. П/Доколкото разбрах, служителите на реда се споделят Сашо и Кристиян. Дано ми е вярна информацията!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР