automedia.investor.bgИли полезните съвети на американски учени в кратко видеоВсички знаем,

...
automedia.investor.bgИли полезните съвети на американски учени в кратко видеоВсички знаем,
Коментари Харесай

Как да намерим най-доброто място за паркиране

automedia.investor.bg

Или потребните препоръки на американски учени в малко видео

Всички знаем, че намирането на положително място за паркиране на претъпкан паркинг в супермаркет или мол може да бъде доста мъчно. Всеки има своя дребна загадка по какъв начин да откри идеалното място. В множеството случаи това зависи от шанса и времето  - от време на време можете да изчакате няколко минути, различен път няколко секунди. По математичен метод двама американски учени съумяха да изяснят най-ефективния метод да намерим свободно място.

Във видео, показано от Института Санта Фе, Пол Крапивски и Сидни Реднър разгласяват изследователска публикация за тактиките за паркиране. Идеята е в това да се измисли най-хубавия метод. Очевидно е, че всички желаят съвършеното място за паркиране да бъде допустимо най-близо до входа и търсенето му и по-късно излизането да лишава минимум време. Учените идентифицираха три разнообразни вида хора, които търсят място за паркиране, всеки със лична тактика за решение на този типичен проблем, след което демонстрираха чия е най-хубава.



" Смирените " водачи са тези, които биха предпочели да заемат първото празно място, което видят, без значение какъв брой би трябвало да карат, с цел да излязат от паркинга - те просто желаят да се оправят с паркирането допустимо най-бързо. " Благоразумните " водачи пък постоянно се пробват да паркират колкото се може по-близо до входа на комерсиалния център, да вземем за пример. И най-после, " оптимистичните " водачи просто играят комар и желаят да паркират тъкмо до входа, в случай че обаче мястото не е заето, обикалят до момента в който то или друго сходно се освободи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР