automedia.investor.bgАмериканец не успя да стигне до дома си с току-що

...
automedia.investor.bgАмериканец не успя да стигне до дома си с току-що
Коментари Харесай

Пишман-шофьор унищожи суперкола само след...25 км

automedia.investor.bg

Американец не съумя да стигне до дома си с преди малко платен Chevrolet Corvette Grand Sport

Това, че имаш доста пари, напълно не значи, че си квалифициран да се оправиш с мощна суперкола.  В това се убеди американец, който си купи чисто нов Chevrolet Corvette Grand Sport, моделна година 2019. Мъжът разруши автомобила, още преди да е стигнал до дома си.

Името на пишман-шофьорът не се разкрива. Известно е единствено, че той е изгубил ръководство над суперколата с мощ 470 к.с., завъртял се е и се е блъснал в бетонна бариера на автомагистралата. По време на случая пробегът на машината е бил единствено 16 благи (малко под 25 км).

 Пишман-шофьор унищожи суперкола с пробег 25 км

Резултатът от удара се вижда на фотосите – колата очевидно не предстои на ремонт. Затова е пусната на търг в интернет, като стартовата цена е 20 600 $. Явно се разчита, че в този Chevrolet са останали скъпи елементи, които не са повредени при злополуката. Сред тях е 6,2-литровият мотор. Той е мръднал при удара, само че не е потърпевш съществено.

 Пишман-шофьор унищожи суперкола с пробег 25 км

Малко повече шанс е имал различен водач на суперкола. Не ясно, дали от липса на опит лидерът на рядко Ferrari 575M Superamerica не е съумял да спре на пункт за заплащане на такси на автомагистрала, свързваща Италия с Франция. Резултатът е удар в Mini Countryman, което безусловно е полетяло нагоре.

 Пишман-шофьор унищожи суперкола с пробег 25 км

В резултат 575M Superamerica също е потърпевшо съществено, само че може да бъде оправено. Това Ferrari е измежду най-редките модели на марката, защото от него са създадени едвам 599 бройки. А възобновяване му ще излезе много скъпо.

Снимки: Wrecked Exotics
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР