automedia.investor.bgВсеки роден преди 90-а година разпознава мигновено формите на Trabant.

...
automedia.investor.bgВсеки роден преди 90-а година разпознава мигновено формите на Trabant.
Коментари Харесай

Колко съвременен може да бъде един Trabant?

automedia.investor.bg

„ Всеки роден преди 90-а година разпознава незабавно формите на Trabant. Това е автомобил, който е доста повече от налична форма на превоз. Той е знак на една епоха на разделяне, белязала орисите на няколко генерации “, безапелационни са от българското студио Vlner, чийто финален план е точно доработка на именития автомобил от времето на социализма.

Тази машината  често е наричана източногерманският VW Beetle, а екземплярът, влезнал във Vilner Garage, е един от от последните създадени. На мястото на двутактовия мотор на Trabant 601 е инсталиран 1,0-литров елемент от VW Polo MkI. Скоростите са преместени долу, като визията на Trabant 1.1. на процедура остава същата, като на 601.

 Trabant Vilner

Салонът е обгърнат в текстил и дублирана кожа. Последната се назовава по този начин поради меката подплата, което и придава характерен размер и я прави също толкоз приятна на пипане, колкото и за окото. Седалките са облицовани кожа " Ivory Soft ", в средата е подложен кариран текстил, а подглавниците съзнателно са оставени в автентичен тип. Таблото също комбинира финия натурален материал с текстил, като цветът на винтидж кожата там е " Charcoal Black ".

Кормилото е Momo, облечено с черна кожа и съшито с контрастни шевове, като в средата е сложена значка с номер 21. Таванът от вътрешната страна е напълно затрупан с раиран текстил, какъвто е положен и към кожения лост на 4-степенната кутия

 

1 от 11 | Trabant Vilner

 Trabant Vilner

Trabant Vilner

 

Екстериорът е с познатата визия, само че с съвременни акценти. Фаровете са напълно LED, като дневните светлини дублират и функционалността на мигачите. Всички панели на колата са изцяло ревизирани, таванът е получил графика " 21 ", повтаряща осъществяването на салона, която участва и на вратите. Джантите също са получили особено отношение: „ текстилна “ обработка и централни капачки с обичаното число на притежателя.

И най-после малко механически данни - този Trabant 1.1 е създаден през 1990 година, като под капака пу е подложен редови 4-цилиндров мотор с размер 1043 куб. см. Мощността му е 45 к.с. и 74 Нм, като предаването е към предната ос, а скоростната кутия - 4-степенна механична. Теглото на колата е 700 кг.

Снимки: Vilner

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР