АУГУСТА, Мейн (АП) — Командващият офицер на армейски резервист, отговорен

...
АУГУСТА, Мейн (АП) — Командващият офицер на армейски резервист, отговорен
Коментари Харесай

Командващият армейски офицер на стрелеца от Мейн казва, че е имал ограничен надзор над стрелеца

АУГУСТА, Мейн (АП) — Командващият офицер на армейски резервист, виновен за най-смъртоносната пукотевица в историята на Мейн, призна пред самостоятелна комисия в четвъртък, че той не се ангажира задълбочено с здравното обслужване на резервиста след изписването му от психиатрия.

Кап. Джереми Риймър сподели, че е схванал, че стрелецът, Робърт Кард, е страдал от психиатричен срив по време на подготовка предишното лято, само че сподели, че е бил стеснен в равнището на контрол, което може да обезпечи, откакто Кард се е завърнал вкъщи и не е взел участие интензивно в тренировки с армейския си запас мерна единица. По-агресивни дейности и контрол щяха да бъдат вероятни, в случай че Кард беше щатен боец, сподели Риймър.

Комисарят Тоби Дилуърт, някогашен федерален прокурор, оспори Риймър за това за какво не е траял с някого под негово командване, в това число като се увери, че Кард участва на сесии за консултиране. В един миг Риймър сподели, че проблем с имейла му е попречил да види известие от юли, отнасящо се до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР