Аудио запис от намесата на ВАР в дербито между Интер

...
Аудио запис от намесата на ВАР в дербито между Интер
Коментари Харесай

Скандал в Италия! Изчезна ключов запис от дербито Интер - Юве

Аудио запис от намесата на ВАР в дербито сред Интер и Юве от 28 април 2018 година е липсващ. Това разкри някогашният началник на федералния съд към Италианската федерация Джузепе Пекораро.

Двубоят на " Джузепе Меаца " приключи 3:2 в интерес на " бианконерите ", които реализираха приказен поврат от 0:2. Победата им се оказа извънредно значима в битката с Наполи за Скудетото, което отиде при " Старата госпожа ".

Липсващият запис е от обстановка за евнтуален втори жълт картон на Миралем Пянич. Това можеше да се окаже огромен проблем за Юве, изключително след изгонването на Матиас Весино по-рано в мача.

" Именно съдийството на Даниеле Орсато в мача Интер - Ювентус стана причина за напрежението ми с реферите. Бях получил недоволства за неговото показване от разнообразни асоциации и фенски групировки. Не мислех, че ще намерим нещо неприятно, само че за всеки случай се пробвах да отворя следствие. Помолих съдийската асоциация, а по-късно и лигата, да прослушам разговора сред асистентите от ВАР и основния рефер. Трябваше да упорствам, другояче какъв началник на федералния съд съм аз? Те ни дадоха документите едвам при започване на идващия сезон, само че ни очакваше изненада... Отворихме досието, като единственото, което липсваше, беше точно частта, от която се интересувахме - диалогът сред Орсато и ВАР, когато Пянич не беше изпъден. Причината? Казаха ми, че просто записът го няма и това беше всичко. Нужна ни е по-голяма бистрота ", споделя Пекораро пред " Ил Матино ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР