Audi TT празнува своята 25-та годишнина през тази година и

...
Audi TT празнува своята 25-та годишнина през тази година и
Коментари Харесай

Audi TT празнува със специална версия

Audi TT чества своята 25-та годишнина през тази година и от компанията взеха решение да отдадат чест на по-забравения модел със специфична версия. Тя носи името Iconic Edition и се предлага за най-наточената RS версия на TT. От Audi считат да създадат 100 коли от тази трансформация, като всяка от тях ще бъде продадена в Европа.



Юбилейната трансформация се предлага с извънреден сив Nardo Grey цвят с 20-цолови черни джанти и OLED светлини в предната част. На няколко места можем да открием надписи Iconic Edition, както и жълти акценти в интериора. По отношение на визията в екстериора, също се виждат промени от по този начин наречения аеро комплект.



Той включва челен сплитер и спомагателни детайли по броните, които с изключение на визията, усъвършенстват и държанието на колата. Върху задния похлупак има инсталирано и закрепено задно крило направено от въглерод, а дифузьорът в долната част на бронята е получил спомагателни отвесни детайли.



При мотора не откриваме никакви разлики и той си остава същия 2.5-литров бензинов мотор с 395 конски сили и 480 нютон метра, който се употребява и предходното потомство RS3. Quattro задвижването предава въртящия миг към четирите колела, а S Tronic трансмисия със седем предавки оказва помощ за бързото ускоряване от 0 до 100км/ч за 3.7 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР