Audi продължава да изпълнява своите планове за автономните си автомобили.Германският

...
Audi продължава да изпълнява своите планове за автономните си автомобили.Германският
Коментари Харесай

Audi ще си партнира с Cognata за развитието на роботизираните си коли

Audi продължава да извършва своите проекти за самостоятелните си коли.
Германският авто производител Audi анонсира при започване на тази седмица желанието да си партнира с израелския стартъп Cognata за усъвършенстване на интервенциите си свързани с развиването на самостоятелните си транспортни средства, предава Reuters.

Cognata предлага симулационна платформа, която пресъздава реалистично същински градове, предлага разнообразни пътни сюжети за разиграване преди самостоятелните коли да бъдат тествани в действителни условия.

Audi и звеното им за самостоятелен превоз, Autonomous Intelligent Driving GmbH (AID) е първият огромен авто производител, който ще употребява услугите на Cognata в дълготраен проект. Очаква се това да редуцира периодите, в които първите роботизирани коли на немската компания да излязат на пазара.

„Ние в AID сме уверени, че симулацията съставлява основен инструмент за увеличение на темповете ни на работа и належащо допълнение при валидирането на нашия артикул и доказване на сигурността му“, споделя пред организацията основният софтуерен управител на AID Алекс Хааг. „След проучване на ред благоприятни условия, ние взехме решение, че да си партнираме с Cognata ще е най-бързия метод за осъществяване на задачите ни“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР