Audi подмени служебните автомобили на играчите на FC Bayern Munich

...
Audi подмени служебните автомобили на играчите на FC Bayern Munich
Коментари Харесай

Audi подмени автопарка на FC Bayern Munich. Пуска старите автомобили в продажба

Audi подмени служебните коли на играчите на FC Bayern Munich с нови, които сходно на предходния сезон, са с напълно електрическо задвижване за сезон 2023/2024.

В новата предоставена за потребностите на футболистите флотилия са включени представители на Audi RS e-tron GT, Q8 e-tron, Q8 Sportback e-tron и Q4 Sportback e-tron. Най-популярен избор измежду играчите е точно RS e-tron GT, който е предпочетен от общо 12 спортиста, включително Томас Мюлер, Лерой Сане и Джошуа Кимих.

С оптималната мощ на задвижващата си система от 598 конски сили, електрическият автомобил дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди, както и опция за изминаването на до 488 километра с един заряд на батерията си.

От Audi анонсират за забавна самодейност към колите на FC Bayern Munich от предходната година, а точно, че откакто бъдат сервизирани и актуализирани, те ще бъдат пуснати за свободна продажба, като ще получат документ за достоверност и тениска с подпис на съответния футболист.

Заявки за закупуването на колите ще се одобряват по време на ревюто IAA Mobility 2023, което ще се организира от 5 до 10 септември в Мюнхен.

Audi си партнира с FC Bayern Munich от 2002 година, а неотдавна удължи съглашението си с клуба до 2029 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР