Атракционите на морето тази година са рекордно скъпи. Цената на

...
Атракционите на морето тази година са рекордно скъпи. Цената на
Коментари Харесай

Атракционите на морето тази година са рекордно скъпи - стигат близо 200 лева

Атракционите на морето тази година са рекордно скъпи. Цената на разходка с лодка за четиричленно семейство удари стотачка, сподели изследване, написа „ Телеграф “. Половин час каране на джет стига 200 лева, а возенето на надуваем банан чукна 20 лева
Яхти
Най-много са офертите за водни атракции, като измежду най-предпочитаните тази година са разходките с лодки, яхти и корабчета.

С 37 лева би трябвало да се бръкнете за разходка по вода от Созопол до Несебър.

Таксата за дете, без значение дали е бебе, е 17 лева Билетът обаче е еднопосочен и с цел да се върнете, би трябвало да платите още толкоз.

Така за едно четиричленно семейство от двама възрастни и две хлапета плаването сред двата курорта излиза 108 лева единствено в едната посока.

По-евтина е обиколката към Созопол с корабче. Маршрутът е до остров Свети Иван и назад и излиза 15 лева за възрастен и 7 лева за дете. Ако желаете фотография от професионален фотограф на борда, би трябвало да платите в допълнение.
Колела
За 30 лева в Созопол ще ви дадат водно колело за час, а в случай че желаете да има и пързалка, таксата се подвига с 10 лева За една обиколка с водни ски пригответе 80 лева

И тази година има интерес към надуваемите атракциони, като возене върху банан е 20 лева на човек. Парашутът за един е 90 лева, за двама – 140 лева, а 190 лева е, в случай че сте трима.

Цената за каране на джет потегля от 70 лева за 10 минути и стига до 200 лева за половин час.
Пакети
Има и специфични пакети, които съчетават няколко атракциона едновременно. За ски джет, возене върху надуваема играчка и хвърчене с парашут, дърпан от моторна лодка, ще ви вземат общо 160 лева

Промоционална е цената за двама и е общо 230 лева Има отстъпка и в таксата за каране на детска кола в центъра на Созопол.

Намалението е, в случай че качите две хлапета едновременно. За да доставите тази наслада на малчугана, ще би трябвало да приготвите 8 лева за 5 минути.

Ако децата са две в една количка, таксата е 10 лева Така за второто плащате единствено 2 лева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР