Атрактивният водещ на Преди обед Александър Кадиев и популярното лице

...
Атрактивният водещ на Преди обед Александър Кадиев и популярното лице
Коментари Харесай

Сашо Кадиев и Даниел Петканов ще водят новия сезон на България търси талант

Атрактивният водещ на Преди обед Александър Кадиев и известното лице от екрана Даниел Петканов ще бъдат водещи на новия сезон на България търси гений по bTV. Двамата ще посрещат в шоуто стотиците гении с впечатляващи и невиждани качества.

Тази есен почитателите на България търси гений ще станат очевидци на зрелищен театър, амалгама от типичен и настоящи театрални изкуства, спортни върхове, изключителни умствени и физически достижения, показани от надарени участници на всевъзможни възрасти и от целия свят, в това число хора с неповторим прочит на новите технологии и нестадартни занимания.

Александър Кадиев е водещ на делничното развлекателно предаване на bTV Преди обед от 2012 година, дружно с Деси Стоянова. Той е кино и сценичен артист. През 2009 година печели премията Иван Димов за Млад артист, а през 2014 година става притежател е на премията Икар на Съюза на артистите в България за поддържаща мъжка роля в постановката Скъперникът на Малък градски спектакъл Зад канала. Сашо Кадиев е и измежду звездите на първия български сериал на bTV Стъклен дом.

Даниел Петканов е обичано лице от екрана и един от най-популярните Instagram инфлуенсъри в страната. Завършил е политология и маркетинг, само че пристрастеността му е малкия екран, където към този момент се е утвърдил като любим на публиката със занимателните формати, в които е взел участие.

Сашо и Дани ще показват по несравним метод личностите, които желаят да покажат плодовете на своите способности и усърдна работа от пиедестала на сцената на шоуто, което през 2014 година влезе в книгата на Гинес като най-успешното в своя род в света.

Те ще окуражават кандидатите за купата и огромната премия от 50 000 лв. и ще разясняват представянето им с присъщите им позитивизъм, възприятие за комизъм и съвременна позиция към палитрата на човешки благоприятни условия.

„ Аз съм мощно разчувствуван, тъй като за мен е чест да вземам участие в един план дружно с Сашо. Симпатизирам му дълги години от екрана, само че в този момент персонално ще се убедя онлайн “, разяснява Дани Петканов.

„ Шоуто е неповторимо, тъй като единствено с 3 излизания на сцената, ти можеш да спечелиш огромната премия, която е 50 000 лв. “, добави той.

Водещите приканиха всеки, който умее нещо красиво, вдъхновяващо и ексцентрично, да го покаже на последния прелиминарен кастинг за шоуто тази събота, 8 юни, в 9:00 часа в Парк Хотел Москва в столицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР