Атрактивни, интересни и много впечатляеащи бяха организираните Народи борби, които

...
Атрактивни, интересни и много впечатляеащи бяха организираните Народи борби, които
Коментари Харесай

Милан Благоев и Николай Димитров са големите победители в Народните борби в с. Полена, над 40 деца също се включиха

Атрактивни, забавни и доста впечатляеащи бяха проведените Народи битки, които се организираха в Полена във връзка празника на селото.

Организаторите на спортната демонстрация бяха Кметството на село Полена, състезателят по битка и сумо Иван Благоев и кметът на Община Симитли Апостол Апостолов.

В конкуренцията присъединяване взеха общо 10 мъже, разграничени в две категории. В категорията до 80 кг първенец стана Николай Димитров, а в другата с купата " Най - добър герой " се окичи Милан Благоев.

Голямата премия в надпреварата беше коч, а за останалите имаше подсигурени парични награди.

В Народните битки взеха присъединяване и над 40 деца, от които 30 от спортните учебни заведения в Сандански и Благоевград и към 15 от село Полена и Община Симитли.

Най - дребните участници в битките бяха Димитър Благоев - 15 кг. и Мартин Петров - 14 кг. на 3 години и двамата (Спайдърмените), които усмислиха и направиха несравним и паметен този прелестен празник.

За спечелилия и победения измежду малчуганите, кметът Веселин Топузов бе подсигурил специфични награди - грамоти и пликчета с лакомства и парична премия.

" Думите в тази ситуация са непотребни, мога да кажа единствено едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички другари, тъй като аз самоуверено мога да кажа, че имам доста такива, само че и доста благодарности на управлението на село Полена в лицето на кмета Веселин Топузов и на община Симитли в лицето на Апостол Апостолов за отдадената опция да покажем на хората,част от това, което вършим цялостен живот ", сподели Иван Благоев във връзка провелите се Народни битки.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР