Атрактивна кандидат-кметица иска да превземе врачанското село Горно Пещене, пише

...
Атрактивна кандидат-кметица иска да превземе врачанското село Горно Пещене, пише
Коментари Харесай

Горещо! ТикТок красавицата Ива Мото се цани за кмет на Горно Пещене, местни са в шок

Атрактивна кандидат-кметица желае да превземе врачанското село Горно Пещене, написа BulNews. Претендентът на Политическа партия Ивелина Стоянова притегля като магнит гласоподавателите от мъжки пол с провокативна визия.
Кандидатката за кметския стол е едвам на 23 години. Тя е израснала в Горно Пещене и до ден сегашен живее там със фамилията си. Позната е на съселяните си като деен младеж и с това, че постоянно провежда и оказва помощ на разнообразни благородни дела.
В предизборните си пропаганди дава обещание да работи старателно за разрешаване на проблемите на родното си място и за възстановяване на изискванията за живот.
В обществените мрежи обаче Ива Мото се изявява в много по-различно амплоа. Засуканата госпожица обира лайковете в TikTok с провокативни видеа. На тях тя постоянно пръска съблазън, танцувайки под ритмите на поп-фолк шлагери.
Кой ще надделее в конфликта сред поколенията – дали дейната провокация в обществената мрежа или обичайна предизборна пропаганда – следва да разберем тази неделя.
Едно обаче е ясно – в случай че не успее в политиката, то Ива Мото сигурно има бъдеще като инфлуенсър…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР