Атмосферното налягане ще се понижи и ще бъде по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижи и ще бъде по-ниско от
Коментари Харесай

Синоптици с много лоша прогноза за утре

Атмосферното налягане ще се намали и ще бъде по-ниско от междинното за месеца. През идващото денонощие въздушната маса над страната ще остане неустойчива. До среднощ преваляванията ще спрат и облачността ще намалее до най-вече ясно време. Утре след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места в Западна България и в североизточните региони ще превали и прегърми. По- интензивни и обилни по количество ще са преваляванията в Родопската област и в Западна Стара планина. Ще духа до сдържан вятър от северната четвърт. Минималните температури ще са сред 11 и 16 градуса, оптималните ще са най-вече сред 22 и 27 градуса.
Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в Рило- Родопския масив и Западна Стара планина, ще има краткотрайни, след обяд - краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра - към 15 градуса, на 2000 метра - към 9 градуса.
Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно по северното крайбрежие, ще има краткотрайни валежи и гръмотевична активност. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 20-23 градуса. Температурата на морската вода ще е 17-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР