Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месеца. До

...
Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месеца. До
Коментари Харесай

През следващите дни не забравяйте чадъра, ще се редуват слънце и дъжд

Атмосферното налягане ще остане по-ниско от междинното за месеца. До среднощ към момента над южните региони от страната ще превалява дъжд, само че след среднощ преваляванията ще спрат, облачността ще намалее и над по-голямата част от страната ще бъде ясно, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.
 
Утре ще бъде прохладно. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен вятър от запад - северозапад. Облачността ще е променлива, след обяд ще е по-често забележителна - купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали и прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 24 и 29 градуса.

 
Преди обяд по Черноморието ще има и слънчеви часове. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха 27-30 градуса. Температурата на морската вода е към 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
Над планините облачността ще е променлива, след обяд ще е по-често забележителна и на доста места ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа мощен, по високите и открити елементи и плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 11.

 
В четвъртък ще продължи да духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Преди обяд ще бъде най-вече слънчево, след обяд и преди среднощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Температурите едва ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 22 и 27 градуса.-->
 
В петък преваляванията ще са на по-малко места и ще са по-слаби. Вятърът ще отслабне. Температурите постепенно ще се покачват.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР