Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца. Над

...
Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца. Над
Коментари Харесай

Днес Се Затопля Осезаемо, Но Вижте Къде Ще Се Изсипят Пороите!

Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца.

Над Черноморието ще доминира облачно време и на доста места в часовете до обяд ще има превалявания от дъжд и гръмотевична активност. След обяд преваляванията ще стопират и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури ще бъдат сред 25 и 28 градуса. Температурата на морската вода ще доближи 19 градуса по северното крайбрежие, до 23 – 24 градуса в Бургаския залив. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и тук-там, основно в следобедните часове, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е към 20 градуса, на 2 000 метра – към 13 градуса.

През идващите дни преваляванията сензитивно ще намалеят, и като разпространяване, и като активност, а температурите бързо ще се покачат.

Утре валежи, съпроводени с гръмотевици ще има тук-там в Южна България, основно в следобедните часове.

В четвъртък и петък краткотрайни превалявания ще има единствено на обособени места. Ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. В западната половина от страната вятърът ще бъде слаб, най-вече от изток-североизток; в източната ще е краткотрайно до сдържан, от север-североизток. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 28 и 33 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР