Атмосферното налягане няма да се промени съществено, ще се задържи

...
Атмосферното налягане няма да се промени съществено, ще се задържи
Коментари Харесай

Утре над Черноморието ще бъде облачно

Атмосферното налягане няма да се промени значително, ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца.

През идващото денонощие ще се задържи най-вече облачно. През нощта превалявания от дъжд ще има на малко места и ще са слаби, а денем ще бъдат най-вече в централната част на страната и планинските региони, основно в часовете към и след обяд. По-съществени разкъсвания и понижения на облачността ще има над Югозападна България. През нощта вятърът в множеството региони краткотрайно ще стихне, а денем ще е слаб до сдържан от север-северозапад. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, в София – към 3°; оптималните ще бъдат сред 10° и 15°, по-ниски в източните региони, в София – към 12°.

Над планините ще бъде облачно, по върховете – мъгливо. Ще има валежи от сняг, на височина под 1300-1400 метра – от дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 5°, на 2000 m – към минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб вятър от северозапад, в южните региони – от изток. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 38 мин. и залязва в 18 ч. и 33 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 55 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 11 мин. и залязва в 1 ч. и 3 мин. на 16 март. Фаза на луната: два дни преди първа четвърт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР