Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, след обяд

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, след обяд
Коментари Харесай

Предимно облачно ще е времето днес, ще вали

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца, след обяд ще се намалява и до вечерта към този момент ще е по-ниско от нормалното.

През идващото денонощие ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността, само че над множеството региони ще е най-вече забележителна. На места, основно в Западна и Северна България, ще превали дъжд. Вятърът ще е слаб, в Източна България – до сдържан, след обяд ще се ориентира от юг-югозапад. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, в София – към 5°, преобладаващите оптимални ще са сред 10° и 15°, в София – към 12°.

Над планините облачността ще бъде най-вече забележителна, на обособени места ще превали слаб сняг, под към 1500 метра – слаб дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток, до вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 3 бала.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР