Атмосферното налягане е по-високо от средното за май, след обяд

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за май, след обяд
Коментари Харесай

Слънчев вторник ни очаква днес

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за май, след обяд едва ще се намали.

Днес ще бъде най-вече слънчево, след обяд над планинските региони от Западна България ще се развива купеста облачност. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 20° и 25°, по Черноморието ще останат малко по-ниски, в София - към 21°. Привечер от югозапад облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва и вплътнява.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 13°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са по-ниски по отношение на вътрешността на страната: 14°-16°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, с наклонност на увеличаване.

Слънцето в София изгря в 6 ч. и 21 мин. и залязва в 20 ч. 26 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 4 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 58 мин. и изгрява в 17 ч. и 3 мин. Фаза на луната: три дни преди пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР