Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното

...
Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното
Коментари Харесай

Очаква ни слънчев октомврийски петък

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от междинното за октомври, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология.Сутринта ще е студено с минимални температури сред 1° и 6°, на обособени места в котловините и под 0°, в София 1°-2°. Днес ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд тук-там в котловините ще се образува мъгла. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София - към 17°.Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, който след обяд краткотрайно ще отслабне и ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра 4°.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от югоизток. Максимални температури: 13°-15°. Температурата на морската вода е 17° и 18°. Вълнението на морето след обяд ще отслабне до 2 бала.
Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 47 мин. и залязва в 18 ч. и 34 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 46 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 5 мин. и залязва в 17 ч. и 8 мин. Фаза на луната: четири дни преди новолуние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР