Атмосферата в българската съблекалня след победата над Словения с 2:1

...
Атмосферата в българската съблекалня след победата над Словения с 2:1
Коментари Харесай

Капитанът на България публикува интересна снимка и разкри какво е казал на героя Краев

Атмосферата в българската съблекалня след успеха над Словения с 2:1 разумно беше приповдигната. Селекцията на Петър Хубчев започва чудесно в новия шампионат на УЕФА - Лига на нациите, спечелвайки трите точки. Автор и на двата гола стана Божидар Краев, за който това бяха дебютни попадения с екипа на " А " отбора на България. След триумфа радостните ни национали куфяха в съблекалнята на стадион " Стожице " в Любляна и похапнаха пица, възстановявайки след тежкото натоварване. Въпросната фотография с полуголите ни играчи беше споделена в обществената мрежа от съвсем всеки от тях. Момчетата на Хубчев посветиха на целия български народ успеха, която пристигна точно на един от най-светлите ни национални празници - Съединението на Княжество България с Източна Румелия.
Припомняме, че в неделя от 19:00 часа " лъвовете " играят втората си среща от Лигата на нациите - домакинство на Норвегия на " Васил Левски ".

" Съединението прави силата! Българи, тази победа е за вас! ", написа капитанът Ивелин Попов във " Facebook ", публикувайки фотографията със съотборниците си.



" Искам да отлича младите момчета, които играха. Те потвърдиха, че са подготвени за огромния футбол, би трябвало да държат това равнище. Много съм благополучен от тази победa. Не е значимо кой вкарва головете. Радващо е, че Краев излезе на две позиции и вкара два гола ", сподели Попов.

" Още като се поздравявахме след втория гол му споделих: " Божка, вкара два гола с помощта на тима. Сега е моментът ти да му се отблагодариш, като се раздадеш до дъно ", изясни капитанът на България.
" След като сме победили с 2:1, не всичко е съвършено. Видяхме, че имаме неточности в играта. Имаме време да мислим и да почистим тези неточности ", добави Попето.

Националите ни получиха поздравления в съблекалнята и от президента на БФС Борислав Михайлов, който изгледа мача в Любляна в компанията на боса на УЕФА Александър Чеферин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР