Атлетико Мадрид продължи серията си от слаби резултати в испанското

...
Атлетико Мадрид продължи серията си от слаби резултати в испанското
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид не успя да победи последния в класирането Алмерия

Атлетико Мадрид продължи серията си от слаби резултати в испанското състезание по футбол, откакто опашкарят Алмерия открадна точка от претендентите за купа след две попадения на 19-годишния аржентинец Лука Ромеро и тъждество 2:2.

Анхел Кореа се разписа още във втората минута и даде преднина на Атлетико, само че Ромеро изравни в 27-та. Родриго де Пол изведе столичани още веднъж напред след 57 минута игра, само че домакините дадоха отговор и този път. Ромеро бе прецизен седем по-късно с шут в горния ъгъл и Алмерия измъкна точката.

Атлетико, който няма победа в три от последните си четири мача в шампионата, е с четири точки зад сензацията през новия тим Жирона. Каталунците, които пък са с още една по-малко от Барселона, посрещат Райо Валекано в понеделник вечер.

Столичани са четвърти и към този момент са с 10 точки пасив от Реал Мадрид, до момента в който Алмерия е финален и към момента няма победа. Алмерия е с едвам девет точки от началото на сезона, извоювани от девет равенства. Последната победа на тима е против четвъртодивизионния Талавера в мач за Купата на Испания през месец октомври.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР