Атлетико (Мадрид) продължава да следи ситуацията около нападателя на Челси

...
Атлетико (Мадрид) продължава да следи ситуацията около нападателя на Челси
Коментари Харесай

"Атлетико" изкушава "Челси" с 65 млн. евро за Диего Коща

" Атлетико " (Мадрид) продължава да следи обстановката към нападателя на " Челси " Диего Коща, който се оказа непотребен в Западен Лондон. " Дюшекчиите " ще насочат предложение от 55 милиона евро плюс 10 милиона под формата на бонуси за 28-годишния футболист, твърди " Марка ".

Според испанското издание притежателите на " Атлетико " желаят прехвърлянето да стане факт бързо, като това ще е последната им оферта за Коща. Ако прехвърлянето се реализира, испанският национал ще премине в Мадрид при започване на 2018 година

Коща, който сега се приготвя самостоятелно с персонален треньор в Бразилия, не влиза в проектите на мениджъра на " Челси " Антонио Конте. Сините предложиха на нападателя да се върне в Лондон и да тренира с втория тим, само че той отхвърли.

Коща, който има контракт с " Челси " до лятото на 2019 година, има предпочитание да премине в " Атлетико ", където игра сред 2010 и 2014 година Той се надяваше да си тръгне от Лондон в края на летния трансферен прозорец, само че по този начин и не се стигна до съглашение сред сините и мадридчани.

Фотогалерия: Победното разкриване на новия дом на "Атлетико " (Мадрид) >

" Моята посока е ясна, аз би трябвало да се върна в " Атлетико " (Мадрид). " Челси " не желае да ме освободи, само че аз се надявам, че тази обстановка ще може да се позволи допустимо най-скоро, с цел да мога отново да играя в Испания ", сподели Коща в публично известие.

Напрежение сред играча и Конте има от зимата на предишния сезон, когато се заприказва за интерес на китайски клубове към нападателя. В началото на август Коща съобщи, че е " квалифициран като нарушител " от лондончани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР