Aтлетико Мадрид победи с 3:0 Валядолид в среща от 18-ия

...
Aтлетико Мадрид победи с 3:0 Валядолид в среща от 18-ия
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид с изразителна победа, Мемфис дебютира

Aтлетико Мадрид победи с 3:0 Валядолид в среща от 18-ия кръг на испанската Ла Лига. Головете за отбора на Диего Симеоне означиха Алваро Мората (18’), Антоан Гризман (24’) и Марио Ермосо (28’)

Aтлети откри резултата в 18-ата минута след брилянтна асистенция на Антоан Гризман. Французинът пусна пас с пета към Мората, който финтира Джауад Ел Ямки и насочи топката в долния ляв ъгъл на Жорди Масип за 1:0.

Шест минути по-късно самият Гризман се разписа. Науел Молина пусна паралелен на вратата пас и французинът нямаше проблем да осъществя от близко. В 28-ата минута резултатът набъбна на 3:0. Гризман центрира от директен свободен удар, Марио Ермосо стреля с глава, Масип съумя да избави, само че бранителят на Атлетико Мадрид бе най-съобразителен и направи сполучлива добавка. Голът бе преглеждан от ВАР за засада, само че в последна сметка бе приет.

През второто полувреме Атлетико пропусна да усили задатъка си, като в 67-ата минута удар на Анхел Кореа срещна едната странична греда, разноски се по голлинията, и по-късно удари и другия непряк дирек. В 75-ата минути в игра се появи новото попълнение Мемфис Депай, който размени Алваро Мората. 

С тази победа Атлетико остава на четвърта позиция в класирането, на седем точки от  Реал Мадрид и Реал Сосиедад. Валядолид пък продължи с ужасната си серия, като това бе пета поредна загуба без маркиран гол за отбора. С нея която тимът е директно над зоната за изпадане, като е допустимо и да падне още надолу след дуела на Севиля и Кадис.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР