Атлетико Мадрид е последният полуфиналист в турнира на Купата на

...
Атлетико Мадрид е последният полуфиналист в турнира на Купата на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид стигна полуфинал за Купата

Атлетико Мадрид е последният полуфиналист в шампионата на Купата на Испания. Дюшекчиите победиха с 1:0 Севиля вкъщи и попълниха карето. Другите полуфиналисти са и Реал Сосиедад.

Атлетико стартира да нападна още през цялото време на мача. В 24-тата минута Маркао извъри нарушаване в личното си наказателно поле и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Антоан Гризман, само че голмайсторът пропусна. Френският национал прати топката над вратата на Севиля.

В 53-тата минута Гризман направи нов пропуск. Той беше изведен с прехвърлящо подаване зад противниковата отбрана, само че още веднъж не беше прецизен. Малко по-късно Гризман въпреки всичко прати топката в мрежата, само че беше отсъдена засада.

Диего Симеоне извади Гризман и Мората и пусна вместо тях Анхел Корея и Мемфис Депай. И този негов ход донесе триумфа на дюшекчиите. Депай осъществя в 68-ата минута, само че и този път се намеси ВАР и отсъди засада. Десет минути по-късно обаче Корея изведе Депай и този път голът беше постоянен – 1:0.

Севиля обезверено натисна и в 85-ата минута Серхио Рамос стреля след корнер, само че неопределено. В шестата минута на добавеното време гостите получиха дузпа. Последва обаче интервенция на ВАР и реферът анулира наказателния удар.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР