Атлантическият съвет в България изразява огромното си възмущение от хронично

...
Атлантическият съвет в България изразява огромното си възмущение от хронично
Коментари Харесай

Атлантическият съвет скочи срещу Кошлуков заради проруски гости в националната телевизия

Атлантическият съвет в България показва голямото си отвращение от хронично тенденциозния циничен асортимент на посетители в предаването на Българска национална телевизия ”Денят с Георги Любенов ”. Това е проблем, за който от години сигнализираме обществото и поради което през 2020 година поискахме оставката на Емил Кошлуков. Това се споделя в писмо на организацията до медиите, оповестяват от frognews.bg.

Ето какво се отбелязва още в документа:

Протестно писмо

от Атлантическия съвет на България

ПЛУРАЛИЗЪМ Пожарна охрана КОШЛУКОВСКИ

АСБ показва голямото си отвращение от хронично тенденциозния циничен асортимент на посетители в предаването на Българска национална телевизия " Денят с Георги Любенов ". Това е проблем, за който от години сигнализираме обществото и поради което през 2020 година поискахме оставката на Емил Кошлуков.

Тази неприятна традиция продължава с години, само че в последно време рецидивите на комунистическо-русофилска и путинофилска антибългарска агитация в предаването зачестяват. Последен фрапантен образец за липса на плурализъм е оповестената стратегия за утрешното предаване.

В него са поканени още веднъж единствено особено подбрани посетители по формулата -русофил-путинофил- русофил, или болшевик -националсоциалист-комунист. Достатъчно е да споменем имената на Стефан Янев и Костадин Костадинов. Дава се обилно думата на две от най-малките партии в бъдещия парламент – част от дейния проруски хор. А в това време позициите на огромните проевропейски партии, които имат ресурса да дефинират бъдещия дневен ред на България, отсъстват.

Водещият Любенов и до през днешния ден рядко дава думата на противната на съветските ползи българска европейска и евроатлантическа позиция. В антидемократичните си напъни това предаване на публичната телевизия, издържана с парите на всички данъкоплатци, съперничи на антибългарската проруска агитация в БНР, реализирана от пропагандатора на съветския фашизъм Петър Волгин. Случващото се освен е позорно и неприлично, само че и подсъдно съгласно българското законодателство.

Сигнализираме Съвет за електронни медии, че сходни тенденциозни излъчвания нямат място в европейска и демократична България. Зрителите имат потребност от справедлива и безпристрастна социална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР