Атлантическият съвет на България призовава евроатлантическите политически сили в 49-то

...
Атлантическият съвет на България призовава евроатлантическите политически сили в 49-то
Коментари Харесай

Атлантици: Предсрочни избори са лекомислена стъпка, ще дадем властта отново на Радев

Атлантическият съвет на България приканва евроатлантическите политически сили в 49-то Народно заседание да загърбят страстите, лидерския нарцисизъм и тяснопартийния интерес, и в името на България да реализират единодушие за последващо постоянно определено държавно управление.

Поредни безсмислени предварителни парламентарни избори биха били пагубни за България. Подобна лекомислена стъпка освен ще даде още веднъж властта в ръцете на президента Радев, само че ще нанесе и тежък удар върху парламентарната република. Нейното компрометиране отваря необятно вратите за политическа узурпация и определяне в вероятност на едноличен президентски режим, умислен и дълго подготвян за инсталиране у нас от политическите технолози на Кремъл.

Колкото и остри да са страстите на двете водещи политически обединения, те би трябвало да бъдат овладени и водачите им да се върнат на масата за договаряния за съставяне на ново постоянно българско държавно управление.

България през днешния ден е пряк обект на съветската хибридна война. Кремъл е мобилизирал всичките си сили и средства, с цел да трансформира България в своя Задунайская губерния, която да е съветската врата към Балканите.

На България през днешния ден е нужно постоянно и мощно държавно управление, което да даде отпор на съветските попълзновения против страната ни, както и още по-решително да поддържа украинския народ в битката му с агресора.

Едно ново евроатлантическо държавно управление следва да бъде готово дейно да се опълчи на провокациите, които Русия насочва непрестанно към свободния свят и към България, в това число и във връзка с дългогодишната систематична подривна активност на съветските специфични служби у нас.

Следващото постоянно държавно управление несъмнено би трябвало да бъде и по-ангажирано и отговорно към съответните нужди на Украйна от военна помощ и нейното снабдяване без закъснение.

Като надпартийна организация, посветила се на идеята за мощна България в НАТО и Европейски Съюз, Атлантическият съвет на България приканва всички националноотговорни представители от евроатлантическото болшинство в Народното събрание да активизират силите си и да не позволен тази спешна партийно-политическа обстановка да ескалира в дълбока и трайна политическа рецесия.

Неглижирането на апелите за съставяне на постоянно държавно управление в настоящето Народно заседание ще докара до надълбоко отчаяние измежду непартийното евроатлантическо общество в България, което ще откри свое ново партийно посланичество от в действителност виновни за сегашното и бъдещето на България водачи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР