Атлантическият съвет на България поиска на оставките на главния прокурор

...
Атлантическият съвет на България поиска на оставките на главния прокурор
Коментари Харесай

Атлантическият съвет на България иска оставките на Цацаров и ръководството на ДАНС

Атлантическият съвет на България изиска на оставките на основния прокурор и управлението на ДАНС и вътрешния министър поради случая „ Гебрев “ и прехвърлянията на пари от Венецуелската държавна петролна компания през българска банка. Съветът изиска и изгонването на най-малко трима съветски дипломати като предизвестие, че страната ни няма да търпи съветска интервенция, написа в. Сега.

``
реклама

Пред БНР Димитрин Вичев – съпредседател на Атлантическия съвет, изясни аргументите за желаните оставки.

„ В нашата декларация установяваме с доста огромна паника, че на процедура се потвърждава, че по тези случаи, българските специфични служби, които, забележете, са имунната система на страната, на практика до момента не са създали нищо значително. За прехвърлянето на големи суми от държавната петролна компания на Венецуела още веднъж научаваме с помощта на сигнали от Съединени американски щати, от нашите съюзнически служби. Къде в това нещо, в това уравнение, са нашите специфични служби? Къде е нашата прокуратура? Къде е Министерство на вътрешните работи? “, сподели той.

Вичев уточни, че „ през тези две години, откогато съществува съветът, ние неведнъж сме уведомили българските управляващи за подривната активност на съветските служби.

„ В наши публикации и изявления, в конференции и в отчети сме алармирали, че България е обект на тежка хибридна офанзива, че България сега е във война, необявена, хибридна… Ние в нашата декларация споделяме, че от две години оповестяваме, че в България има паравоенни проруски организации, които са обучавани от съветски инструктори. Нищо до този миг няма “, сподели той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР