Атланта Хоукс надви Торонто Раптърс със 124:122 точки у дома

...
Атланта Хоукс надви Торонто Раптърс със 124:122 точки у дома
Коментари Харесай

Кош със сирената донесе успеха на Атланта над Торонто след продължение

Атланта Хоукс надделя Торонто Раптърс със 124:122 точки вкъщи след продължение в поредна среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА). В воин за домакините се трансформира Ей Джей Грийн, който сервира със сирената, с цел да донесе успеха на отбора си след завладяващ конфликт.

Освен победния си панер, Грийн бе доста потребен от пейката със своите 17 точки и пет битки. Най-резултатен за " ястребите " бе звездата им Трей Йънг, който даде и паса към Грийн. Гардът приключи с дабъл-дабъл - 33 пункта и 12 асистенции. С дабъл-дабъл се регистрира и центърът Клинт Капела - 18 точки и 14 овладени топки. С девет точки и 11 битки завърши Джон Колинс, а Де`Андре Хънтър и Дежонте Мъри прибавиха надлежно по 22 и 17 пункта за триумфа.

За " динозаврите " Скоти Барнс се размина с трипъл-дабъла след 28 точки, 11 битки и девет асистенции. 27 добави О Джи Ануноби, а още четирима баскетболисти на Раптърс приключиха с двуцифрен точков актив, само че напъните им се оказаха незадоволителни за успеха.

За Торонто, който е седми в Източната конференция с баланс 9-8, преди домакинство на Бруклин Нетс в сряда, до момента в който Атланта, трети на Изток с 10-6, гостува на Кливланд Кавалиърс два дни по-рано.

Останалите резултати:

Индиана Пейсърс - Орландо Меджик 114:113
Филаделфия 76-ърс - Минесота Тимбъруулвс 109:112
Портланд Трейл Блейзърс - Юта Джаз 113:118
Ел Ей Клипърс - Сан Антонио Спърс 119:97

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР