АТЛАНТА (АП) — Законодателната сесия на Джорджия през 2024 г.

...
АТЛАНТА (АП) — Законодателната сесия на Джорджия през 2024 г.
Коментари Харесай

Камарата на представителите на Джорджия и Сенатът демонстрират контрастиращи приоритети в края на сесията през 2024 г.

АТЛАНТА (АП) — Законодателната сесия на Джорджия през 2024 година още веднъж сподели контрастиращи републикански подходи към ръководството, до момента в който демократите от малцинството не можаха да употребяват тези разлики, с цел да прокарат най-важните политически цели.

И до момента в който доста начинания на Републиканската партия в щатския Сенат изглеждаха като апели към главните гласоподаватели на тази партия, републиканците се надяват намаляването на налозите и по-твърдата позиция във връзка с имиграцията да ги доведат до победа в законодателните съревнования през ноември. Демократите си потеглиха по-ядосани от всеки път поради неуспеха да разширят здравното обезпечаване на Medicaid, крайъгълен камък на акцията им за реализиране на облаги в Камарата на представителите на щата.

На фона на акциите през 2024 година за всичките 236 места в щатските законодателни органи е конкуренция. за избори за служба в цялата страна през 2026 година Републиканският лейтенант-губернатор Бърт Джоунс, показващ консерватив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР