АТЛАНТА (AP) — Обвинения, че окръжният прокурор на окръг Фултън

...
АТЛАНТА (AP) — Обвинения, че окръжният прокурор на окръг Фултън
Коментари Харесай

Може ли Фани Уилис от Джорджия да бъде отстранена от наказателното преследване на Доналд Тръмп?

АТЛАНТА (AP) — Обвинения, че окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис е имала несъответствуващи връзки със специфичен прокурор, който е наела да търси присъди против Доналд Тръмп и други за интервенция на изборите в Джорджия през 2020 година доведоха до възобновени апели за премахване на Уилис от делото.

Уилис отбрани наемането на Нейтън Уейд, който има дребен прокурорски опит, и не отхвърли непосредствено сантиментална връзка. Твърденията бяха оповестени за първи път в искане, подадено по-рано този месец от юриста на отбраната Ашли Мърчант, която съставлява някогашния чиновник на акцията на Тръмп и помощник на Белия дом Майкъл Роман.

Мърчант твърди, че офисът на Уилис е платил на Уейд огромни суми и че Уилис се е облагодетелствал непозволено, когато по-късно Уейд е платил за двамата да отидат на ваканции. Търговецът не е предложил никакви доказателства за хипотетичната връзка. Но декларация предходната седмица от брачната половинка на Уейд по делото им за бракоразвод включва данни от кредитни карти,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР